Menu van de chef
Onze koks verrassen u graag met een menu vol seizoensproducten en natuurlijk smaakvolle combinaties!
3-gangen € 38,50
4-gangen € 44,50
5-gangen € 50,50
Met ons wijnarrangement maakt u de avond helemaal compleet.
3 glazen € 17,00
4 glazen € 22.00
5 glazen € 27,50
-------------------------------------------------------------------------------------
A la carte
Voorgerechten
Coquille | venkel | dropzalm 14
Kabeljauw | wortelsalade | rucola 14
Runderpastrami | beukenzwam | blauwe bes 14
Gele biet | burrata | groene asperge 13
Voorgerecht uit het verrassingsmenu 12
Hoofdgerechten
Heilbot | voorjaarsgroenten | yuzu-miso saus 25
Shortrib | artisjok | tomaat 28
Asperge | beenham | ei 25
Asperge | ravioli | gefrituurd ei 25
Hoofdgerecht uit het verrassingsmenu 25
Nagerechten
Crème Brulee 9
Bavarois van appeltaart | Malaga ijs 10
Kaas van de Kazerij 14
Nagerecht van het verrassingsmenu 10