Menu van de chef

Onze koks verrassen u graag met een menu vol seizoensproducten en natuurlijk smaakvolle combinaties!

3-gangen € 38,50
4-gangen € 44,50
5-gangen € 50,50

Met ons wijnarrangement maakt u de avond helemaal compleet.

3 glazen € 17,00

4 glazen € 22.00

5 glazen € 27,50
-------------------------------------------------------------------------------------
A la carte 

Voorgerechten

Coquille | venkel | dropzalm 14
Kabeljauw | wortelsalade | rucola 14
Runderpastrami | beukenzwam | blauwe bes 14
Gele biet | burrata | groene asperge 13
Voorgerecht uit het verrassingsmenu 12

Hoofdgerechten

Heilbot | voorjaarsgroenten | yuzu-miso saus 25
Shortrib | artisjok | tomaat 28
Asperge | beenham | ei 25
Asperge | ravioli | gefrituurd ei 25
Hoofdgerecht uit het verrassingsmenu 25

 

Nagerechten

Crème Brulee  9
Bavarois van appeltaart | Malaga ijs 10
Kaas van de Kazerij  14
Nagerecht van het verrassingsmenu  10